Uuendused – kirjapõhjad, KM-kohustuslase lisad, turvalisus

  • Lisasime piiramatu arvu kirjapõhjade lisamise võimaluse.
  • Täiendasime kirjade väljasaatmist (nt müügiarved), et kirjapõhja oleks võimalik valida ainult soovi korral ning pealkirja saaks kergemini muuta ja kõige olulisema täiendusena lisasime võimaluse kirja manusesse vabalt lisadokumente laadida.
  • Täiendasime süsteemi nii, et mitte käibemaksukohustuslased saaksid ennast SimplBooks süsteemis selgemini märgistada ning sellele vastavalt kuvatakse või ei kuvata käiebmaksu infot nt müügiarvetel.
  • Müügiarveid on nüüd võimalik süsteemi importida E-arve XML formaadist.
  • Täiendasime pangatehingute importimist selliselt, et tehingutega seotud pangakonto oleks võimalik kohe importimise alguses valida juhuks kui see info on mingil põhjusel erinev SimplBooksis sisalduvast.
  • Astusime suure sammu edasi ka turvalisuse osas – muutsime paroolide talletamise turvalisemaks ning lisasime mitmed sisselogimise kontrollid.
  • Lisaks veel mitukümmend pisikest veaparandust ja mugavustäiendust.

Pikemalt (koos kasutusjuhendite linkidega) kirjutasime meie blogis – http://www.simplbooks.ee/2016/03/uuendused-kirjapohjad-km-kohustuslase-lisad-turvalisus/

Teie tagasiside on meile oluline - Kirjuta kommentaar: